Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Vandresokker

Uld og mohair

På en vandretur i Sydafrika købte jeg et par VIRKELIGT lækre vandresokker. De består af 40 % mohair, 40 % merinould og 20 % polyamid. Det endte med, at jeg begyndte at importere dem, for nu bruger jeg aldrig mine andre sokker .... Jeg gav et par til min meget kritiske 14-årige teenage-søn, og han kom efterfølgende og sagde, at han ønskede sig flere af de gode sokker !!!

Uld og mohair er begge materialer fra dyr, uld fra et får og mohair fra en ged. Derfor besidder mange af de samme egenskaber, fx. transporterer de sveden væk fra foden, så du ikke får vabler. Din fod bliver holdt varm, når det er koldt. Men i varmt vejr, som fx. på en vandretur i Sydafrika er disse vandresokker alligevel behagelige og holder din fod i tilpas temperatur, så foden ikke "koger" i støvlen. Herudover er de antibakterielle, så der går længe inden sokkerne er sure. Mohair er mere slidstærkt end merinoulden, så det er typisk under foden at mohairen er brugt, mens det er merinould ovenpå foden.

 

 

Vandresokker - lidt tyndere sokker

Tynde sokker til hverdagsbrug

Vandresokker - tykke og varme

Boot socks - tykke varme sokker til vandrestøvlerne eller alt muligt andet.

Damesokker - tynde

De tynde sokker fås i str. 4 - 7 i farverne sort og grå. De koster 120 kr/par inkl. moms.

 

Vandresokker, tynde i sort og grå

Vandresokker, dame i farverne sort og grå

Bestilling

Klik her, så kommer du ind på min Webshop.

Men du også bestille sokkerne ved at skrive en besked til mig på lene@aktivferiesydafrika.dk eller at ringe på 6014 4193. Fortæl, hvilke sokker du skal have, størrelse og farve. Så sender jeg dem til dig. Fragten er 38 kr. Ved køb af 3 par eller mere betaler jeg fragten. Du er også velkommen til at komme forbi mig og selv hente sokkerne.

 

 

 

 

Vandresokker - Herre - tykke

De tykke sokker fås i str. 8 - 11 i farverne sort, lys brun og denim. Prisen er 150 kr/par inkl. moms.

Vandresokker til herre i sort, brun og marine

Vandresokker til herre i farverne sort, lys brun og denim

Vandresokker - dame, tykke

De tykke bootsocks i str. 4 - 7 fås i farverne oliven, natur og navy.

De koster 150 kr/par inkl. moms.

Vandresokker, tykke i oliven, natur og navy

Faverne oliven, natur og navy

Mohair kommer fra en ged

 

 

Historien om sokkerne

Det er helt nyt, at jeg er begyndt at importere sokker fra Sydafrika. Jeg har længe gerne villet sælge noget fra Sydafrika på min hjemmeside, men det skulle ikke bare være souvenir, som folk køber af barmhjertighed. Hellere noget, som der er brug for. Det har jeg fundet nu. På min tur til Sydafrika i oktober købte jeg et par rigtig gode varme sokker i mohair. På nær et par enkelte ture i vaskemaskinen, så har de siddet på mine fødder lige siden.

Så fik jeg idéen - hvorfor ikke sælge dejlig varme sokker fra Sydafrika. De passer perfekt til mine vandreture, og de passer rigtig godt til den danske vinter. Det er en meget arbejds-intensiv proces at fremstille sokkerne, så en stor del af prisen for sokkerne, går til løn til en sydafrikaner. Det passer perfekt til det, som jeg gerne vil. Skabe værdi i både Danmark og Sydafrika. Sokkerne består af 40 % mohair, 40 % merino-uld og 20 % polyamid.

Jeg starter med 2 slags damesokker - tynde og tykke, og én slags herresokker - de tykke. Der er lidt i blandede farver. Jeg håber, I vil tage godt imod dem.

Skulle du have fået lyst til at kigge mere på mine vandreture, så læs med her - for ture med rejseleder.

Eller her, hvis du vil afsted på egen hånd.

 

 

Kvinder, som arbejder med mohair