Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Rejser til Sydafrika

Rejser til Sydafrika kan være mange ting. Vil du på safari og bo på luksuslodge og følges af en guide hele vejen? Eller vil du hellere ud på egen hånd og opleve hvordan hverdagen er for den almindelige sydafrikaner? Vil du vandre, svømme, cykle eller ro kajak? Eller vil du hellere nyde landskaberne fra bilen?

Jeg elsker selv at være på safari og opleve dyrene på nært hold, men jeg er ikke så glad for andre turister, så derfor holder jeg mig fra Kruger Nationalpark og anbefaler i stedet nogen af de andre parker, som har lige så godt dyreliv og meget færre mennesker.

Vandring er en af mine hobbyer, og her er der uendelige muligheder i Sydafrika. Vil du med på tur?

 

Med rejseleder

Vil du med på en tur, hvor jeg er rejseleder, så læs med her.  Jeg rejser til Sydafrika 2 - 3 gange om året, og jeg kender landet godt og har fundet de gode overnatningssteder og bedste seværdigheder.

 

Uden rejseleder

Har du mod på at leje en bil og tage afsted på egen hånd, så læs mere her:

Sydafrika er velegnet til kør-selv ferie. Vejene er gode, her er godt skiltet, og trafikken er til at finde ud af.

Oplagt, hvis hele familien skal afsted.

 

 

Rejser til Sydafrika