Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

MTB i Sydafrika

Der er rigtig gode muligheder for at køre MTB i Sydafrika. De har flere steder med rigtig godt terræn, og samtidig gør det jo ikke noget, at der er fantastiske udsigter. Her vises en arrangeret MTB-tur, hvor I først kører 4 dage i Midlands, som er området nedenfor Drakensberg. Det er et bakket, meget grønt område med masser af gode overnatningsmuligheder. Efterfølgende tager I til Wild Coast, hvor I kører langs kysten. Der kan indflettes hviledag efter behov, og sværhedsgraden af turen kan også varieres, så turen skræddersys til jeres gruppe. 

Foruden træningsture er der også mulighed for at deltage i cykelløb. Kig under events.

 

MTB langs kysten og nedenfor bjergene

         

Denne tur er for dig som gerne vil træne rigtig meget Mountain bike - gerne sammen med en gruppe venner, max. 14 personer. Den indeholder ture i 2 af de rigtig smukke og rigtig velegnede steder til MTB. Først en 4 dages tur i Midlands, som har noget af Sydafrikas bedste terræn til at køre mountain bike, (VM i mountain bike er afholdt her flere gange) og som derfor er spækket med ruter, (singletrack, hjulspor mm.) Der er ture for alle, da der er så varieret et udbud både mht. længde og sværhedsgrad af turene. Du kører i 4 dage, og hver nat overnattes der et nyt sted. Der køres med backup car, så hvis du slet ikke vil cykle eller kun cykle en del af vejen er det også en mulighed. Overnatning foregår på 4-stjernet Lodge eller B&B. Alle måltider på de 4 dage er inkluderet, og generelt spiser man godt i Midlands, så du kan godt glæde dig.

 

MTB - over floden

         

MTB - Midlands

 

Efter Midlands går turen til Wild Coast, som jo virkelig er en af mine favoritsteder i Sydafrika. Det ligger lidt i ordet, at her er "vildt". Det er en kyststrækning, som er så godt som uberørt. Det er naturen, som får lov til at  herske her. Der er klipper, masser af bløde bakker og lækker sandstrand i en stor blanding. Hvis du timer det rigtigt, så du kører ved lavvande, kan du cykle på stranden ca. halvdelen af vej. Resten af turen kører du ad små stier fra kvæg eller fra fiskere, og der er kortere strækninger på jordveje. Her bliver det også til en 4-dages tur med overnatning på hoteller eller lodges. Strækningen går fra Morgans Bay i syd til Coffee Bay 140 km længere mod nordøst. 

Der køres forholdsvis korte stræk hver dag, men det er i hårdt terræn, og der skal også være tid til afslapning, besøg i de lokale landsbyer, at ro en tur i kajak op ad en flod, kigge på fugle, fiske osv. 

En fantastisk tur, som kun kan anbefales, hvis du er til MTB og flot natur.

Priser

Fra 18.900 kr/pers. ved 8 personer

 

MTB - WC
MTB - WC på stranden
MTB - Midlands