Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Mohairsokker

Vandresokker

60 % af verdens mohair produceres i Sydafrika. Oven i købet den slags mohair, som er blød og i god kvalitet. En del af mohairen bliver lavet til dejligt varme sokker, som er supergode at vandre i. De tynde sokker (leisure socks) er også rigtigt gode i almindelige sko en helt almindelig vinterdag, hvor det er koldt herhjemme. De er væsentligt varmere end bomuldssokker. Alle sokker på siden består af 40 % mohair, 40 % merinould og 20 % polyamid. Kig med her, og se om en af dine kære skal have sokker i julegave...

 

Bestilling

Du bestiller sokkerne ved at skrive en besked til mig på lene@aktivferiesydafrika.dk eller at ringe på 6014 4193. Fortæl, hvilke sokker du skal have, størrelse og farve. Så sender jeg dem til dig. Fragten er 38 kr. Ved køb af 3 par eller mere betaler jeg fragten. Du er også velkommen til at komme forbi mig og selv hente sokkerne.

Betaling foregår via Mobile Pay eller kontant.

 

 

 

Mohair kommer fra en ged

 

 

Mohairsokker - lidt tyndere hyggesokker

Tynde sokker til hverdagsbrug

Mohairsokker

Boot socks - tykke varme sokker til vandrestøvlerne eller alt muligt andet.

Damesokker - tynde

De tynde sokker fås i str. 4 - 7 i farverne sort og grå. De koster 120 kr/par inkl. moms.

 

Mohairsokker

Farverne sort og grå

Damesokker - tykke

De tykke bootsocks i str. 4 - 7 fås i farverne oliven, natur og navy.

De koster 150 kr/par inkl. moms.

Tykke Mohairsokker I oliven, natur og navy

Faverne oliven, natur og navy

Herresokker - tykke

De tykke sokker fås i str. 8 - 11 i farverne sort, lys brun og denim. Prisen er 150 kr/par inkl. moms.

Mohairsokker

Farverne sort, lys brun og denim

Historien om sokkerne

Det er helt nyt, at jeg er begyndt at importere sokker fra Sydafrika. Jeg har længe gerne villet sælge noget fra Sydafrika på min hjemmeside, men det skulle ikke bare være souvenir, som folk køber af barmhjertighed. Hellere noget, som der er brug for. Det har jeg fundet nu. På min tur til Sydafrika i oktober købte jeg et par rigtig gode varme sokker i mohair. På nær et par enkelte ture i vaskemaskinen, så har de siddet på mine fødder lige siden.

Så fik jeg idéen - hvorfor ikke sælge dejlig varme sokker fra Sydafrika. De passer perfekt til mine vandreture, og de passer rigtig godt til den danske vinter. Det er en meget arbejds-intensiv proces at fremstille sokkerne, så en stor del af prisen for sokkerne, går til løn til en sydafrikaner. Det passer perfekt til det, som jeg gerne vil. Skabe værdi i både Danmark og Sydafrika. Sokkerne består af 40 % mohair, 40 % merino-uld og 20 % polyamid.

Jeg starter med 2 slags damesokker - tynde og tykke, og én slags herresokker - de tykke. Der er lidt i blandede farver. Jeg håber, I vil tage godt imod dem.

 

Kvinder, som arbejder med mohair