Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Sydafrika med Rejseleder

Hører du til dem, som vil opleve en masse, men ikke har lyst til at stå for planlægningen selv? Eller vil du gerne have det sociale og trygheden ved at være en del af en gruppe med rejseleder?

Et par gange om året laver jeg ture af ca. 14 dages varighed, hvor jeg selv er med som rejseleder. Der er både "rene" vandreture og ture med blandede aktiviteter, det kan fx. være cykling, kajakroning og åben-vand svømning. Alt er på et hyggeligt niveau, men du skal være i form til at kunne gå 10 km om dagen uden problemer.

Læs med her og se, hvad der er af ture med rejseleder. Du er også velkommen til at foreslå en tur, du godt kan tænke dig. Hvis du kan samle en gruppe på min. 4 personer tager vi afsted.

Rejseleder

                  

Mandela og vandring

16. - 30. november 2020

ÅBEN FOR TILMEDING

Denne tur er for dig, som vil vandre, men som også godt kan lide, at der er kulturelle/historiske indslag undervejs, så du føler, at du kender Sydafrika, når du rejser hjem.

Vi skal vandre både langs den smukke klippefyldte Wild Coast, i Drakensberg, som altid er fascinerende og fantastisk at opholde sig i. Endelig skal vi også vandre i Oribi Gorge. Stedet er ikke så kendt, men det bliver det ikke ringere af. Her er en dyb kløft med masser af dyre- og fugleliv, og de flotteste udsigter. Samtidig besøger vi flere af de steder, som havde betydning for Mandela, og vi tager på rundtur i Durban som er en dejlig storby, hvor der findes mennesker i alle farver.

Vandre i Sydafrika

        

Garden Route

        

Bushman paintings

        

Kap det gode håb

        

Kontakt os

[X]

Ring til mig