Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Rejser til Sydafrika med Dansk Rejseleder

Rejser til Sydafrika med dansk rejseleder giver tryghed i et suverænt smukt land, som kan virke utrygt at rejse i på egen hånd. Hører du til dem, som gerne vil rejse til Sydafrika, men ikke har lyst til at stå for planlægningen selv? Og vil du gerne have trygheden ved at være en del af en gruppe? Og vil du gerne rejse med en dansk rejseleder?

Jeg laver rejser til Sydafrika af ca. 15 dages varighed, hvor enten jeg selv eller en af mine samarbejdspartnere er med som dansk rejseleder. Det er rejser med fokus på kultur, historie, apartheid og natur. Og rejser til Sydafrika med blandede aktiviteter, det kan fx. være og vandring, cykling, og vinsmagning. Alt er på et hyggeligt niveau.

Der er rejser med et tema, fx. Nelson Mandela, hvor der er fokus på hans liv og hans betydning for Sydafrika, og hvor vi besøger mange af de steder, som er relateret til ham. Der er også ture, hvor vi besøger Cape Town og Gardenroute og bruger meget tid i naturen. Vi ser de traditionelle turistattraktioner som fx. Kap det gode Håb og Tablemountain, men vi bruger lidt mere tid i området, fordi jeg som regel tager mine gæster med på en vandretur i området. Vi kommer lige en tand væk fra de meget turistede områder og ser hvor smukt - og fredeligt - der er - bare et lille stykke væk fra de store hotspots, som alle turister skal se.

 

Hvad er inkluderet på disse rejser til Sydafrika

Rejserne inkluderer al transport, alle måltider i Sydafrika, guider, indgange til nationalparker mv. Det eneste du selv skal tænke på er at pakke kufferten og sørge for lidt lommepenge, hvis du skal have en øl på terrassen efter dagens oplevelser. Vandreturene er dagsture, så du er tilbage i en god seng, når dagen er gået, og du skal ikke slæbe på tung bagage. Herudover er jeg med som dansk rejseleder.

Jeg vægter sikkerheden meget højt, og vi overnatter kun på sikre overnatningssteder, og vi bruger meget tid i nationalparker. Vi kommer ikke ind i områder med høj kriminalitet.

2 - 3 uger før afrejse holder jeg et infomøde om turen, hvor vi gennemgår hvad der skal ske på turen. Vi får lige hilst på hinanden, så vi véd, hvem vi skal mødes med i lufthavnen.

På selve turen bruger vi kompetente sydafrikanske guider, som jeg har brugt mange gange før. De kender til de lokale forhold og kan fortælle om de særlige forhold i netop deres lokalområde. Jeg - og/eller en anden dansktalende rejseleder er med på samtlige udflugter og oversætter gerne, hvis det kniber med at forstå engelsk.

 

        

Rejser til Sydafrika med Dansk Rejseleder

                  

Rejser til Sydafrika med Dansk Rejseleder

        

Næste rejser til Sydafrika med dansk rejseleder

Læs med her og se, hvad der i øjeblikket er af rejser til Sydafrika med dansk rejseleder. Alle mine ture går til malaria-frie områder.

Du er også velkommen til at foreslå en tur, du godt kan tænke dig. Hvis du kan samle en gruppe på min. 4 personer tager vi afsted.

Rejser til Sydafrika med Dansk Rejseleder

        

        

Kap det Gode Håb