Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Kør-selv ferie i Sydafrika

På en kør-selv ferie har du den ultimative frihed. Du kan gøre præcis de ting, du har lyst til og tage tingene i dit helt eget tempo. Denne form for ferie er for alle, den er velegnet til mindre grupper, ægtepar og især oplagt, hvis man rejser med børn. En kør-selv ferie kan godt være en aktiv ferie, men normalt ligger aktivitetsniveauet lidt lavere end ved de arrangerede ture, hvor hovedformålet er vandring eller cykling.

Mange danskere tænker ikke på kør-selv, når de tænker ferie i Sydafrika. Men det er faktisk et land, som er rigtig velegnet til netop kør-selv ferier. Her er SÅ mange forskellige steder at besøge, som har flot og varieret natur, hyggelige spisesteder og masser af spændende seværdigheder. På en kør-selv ferie har du også god mulighed for at komme væk fra steder med mange turister og i stedet få en god oplevelse i det "rigtige" Sydafrika.

Overnatninger

Der er rigtig mange overnatningsmuligheder, både på hotel, B&B og self catering, som er lejligheder eller hytter, hvor du selv skal stå for madlavning.

Jeg kender efterhånden rigtig mange overnatningssteder, og jeg ved, hvor de gode steder er, hvor der er høj standard og stor gæstfrihed. Jeg holder mig mest til mindre, men hyggelige  steder, gerne B&Bs, men self catering er også godt, især med børn, som måske er kræsne. Her er der frihed til at tage på restaurant eller spise hjemme alt efter humør og temperament.

En kør-selv ferie kan tilpasses fuldstændig jeres ønsker mht. turens længde, steder, aktiviteter, komfortniveau mm.

Her på siden er vist forskellige forslag til ture, som hver er på ca. 2 uger. Det skal ses som inspiration. Det er jer, som beslutter, hvor jeres tur skal gå hen.

Priser

Priserne ligger på 13.000 kr/person og opefter for 15 dages ferie, inkl. flybilletter, overnatninger og bil-leje. Den endelige pris afhænger af, hvor luksuriøse overnatninger du vælger, og hvor mange personer, I skal afsted.

Mand i Cape Town

            

            

            

Sydafrika på B&B

Denne tur er til dig, som har god tid og gerne vil se meget - og ikke mindst de interessante dele - af Sydafrika. Du bor på gode B&B - dels i byerne Cape Town og Durban og dels i naturparker eller på landet. Hovedvægten er lagt på at finde god kvalitet og fine udsigter fra terrassen.

 

            

Løve

            

Kør-selv ferie Cape Point

            

Kør-selv ferie kudu