Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Joberg2c - eller fra Johannesburg til havet

 18. - 30. april 2018

På denne tur er der virkelig mulighed for at få udfordringer på cyklen samtidig med at du nyder naturen og godt selskab. Joberg2c er et cykelløb, hvor du - som navnet antyder - kører fra Johannesberg til havet. Der er start i Heidelberg lidt udenfor Johannesberg og herefter går det ad små hjulspor og stier mod kysten. Du kommer gennem fantastisk flot og varieret landskab, og der er sørget for alt logistik, så du kun skal tænke på dig selv og din makker. Som udgangspunkt kører man sammen to og to, men der er også mulighed for at køre single.  

Du skal være i god fysisk form inden løbet, da det er ca. 100 km om dagen på cykel i bakket, men utrolig naturskønt terræn.

Lidt om logistikken

Turen har afrejse fra Danmark 18. april 2018 og ankomst til Johannesberg næste dag om formiddagen. Du tager toget fra lufthavnen til hotellet, som ligger lige ved en togstation og lige overfor det sted, hvor du skal registrere dig til løbet. Din cykel kommer selvfølgelig med. Her bruges dagen på at blive registreret og få tjekket cyklen. På 3. dagen er det tidligt op, da I hentes tidligt og køres til Heidelberg, hvor løbet starter kl. 8. Heidelberg ligger ca. 75 km udenfor Johannesburg.

Selve løbet

Herefter er det overnatninger i telt i de 9 dage/8 nætter, som løbet varer. Teltet bliver slået op og ned for dig, og du får en rigtig madras at ligge på. Der er 3 måltider mad indregnet i prisen, så du skal udelukkende koncentrere dig om at cykle, nyde naturen og selskabet samt slappe af, når du ikke sidder på cyklen. Under løbet vil der være mulighed for at tilkøbe sig lidt luksus fx. massage af trætte ben.

Joberg2c - Oversigtskort

           

Joberg2c - Flydebro

           

Joberg2c - telte

Når du når havet, er det oplagt med en svømmetur. Derudover står den på et ophold på en enkelt nat på hotel eller B&B og herefter er det afgang til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

Har du lyst til at se mere af Sydafrika, så kan du enten fortsætte på cykel, eller du kan leje bil og køre rundt på egen hånd. Jeg giver gratis opmagasinering af din cykel på et aflåst sikkert sted. 

Priser

Ved 2 personer og afrejse fra København

24.700 kr/person

Ved 1 person og afrejse fra København

26.900 kr/person

Ved afrejse fra Billund kommer der et tillæg på 600 kr.

Ovenstående priser indeholder flybilletter - for dig og din cykel, deltagelse i cykelløbet Joberg2C, overnatning på hotel eller B&B før og efter løbet inkl. morgenmad. Derudover er transport fra hotel til start af løbet i Johannesburg og igen transport fra slut af løbet til lufthavnen i Durban med i prisen. Under selve løbet er der 3 måltider med i prisen. 

 

                

Joberg2c - landskab

                

Joberg2c - havet