Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Events

Nogen gange er det rart, at en tur har et formål. Fx. at du skal løbe en marathon, deltage i et cykelløb eller andet. Så har du noget at træne hen imod, du glæder sig til noget helt konkret på turen. Efter din event er vel udført, kan du så belønne sig selv med lidt ferie på et lækkert sted.

I Sydafrika er der masser af events, - faktisk er sydafrikanere lidt nogle sportsidioter - og her på siden vil der være links nogle stykker. Det er især indenfor open water svømning og løb, at jeg finder events.

Der er et mindre startgebyr for at deltage i eventen, men ellers ligger priserne på samme niveau som vandreferierne.

Events - vindere

 

Open water

 Events - Svømning

Midmar Mile

Verdens største open water stævne

9. og 10. FEBRUAR 2019

Midmar Mile er et open water stævne, hvor der svømmes i søen bag en dæmning, Midmar Dam. Der svømmes en mile, 1600 m, eller hvis man er til de længere distancer, så er der også mulighed for at svømme 3, 5 og 10 km. Stævnet foregår hvert år i februar. Midmar ligger for foden af Drakensberg, så det er oplagt at kombinere svømningen med en tur i bjergene.

   

løb

Cape Town maraton og halvmaraton

Afholdes 15. september 2019

Går du også med en drøm om at besøge Cape Town, én af verdens allersmukkest beliggende byer. Så ligger det ligefor at kombinere turen med dette maraton. Maraton af holdes næste gang søndag den 23. september, mens det halve maraton ligger om lørdagen, dvs. den 22. september 2017.

      

      

Events - marathon

Comrades

Dobbelt marathon

The Comrades er et løb for de seje. Det er på 87 km. Der løbes mellem byerne Durban og Pietermaritzburg i det østlige Sydafrika. I 2019 foregår det den 9. juni, det er med start fra Durban City Hall. Jeg sørger for flybillet, alle overnatninger mv. Efter løbet er det oplagt med en tur i Drakensberg, som ligger på grænsen mellem Sydafrika og Lesotho. Her er fine udsigter over bjergtoppene og masser af B&Bs, hvor du kan hvile benene og komme ovenpå igen. Kysten og en dyrepark er også indenfor rækkevidde, så en ferie efter løbet er helt oplagt.

      

Knysna Marathon

29. juni 2019

Dette marathon og halvmarahon er et lille hyggeligt et af slagsen. Det foregår i Knysna sammen med den årlige byfest - the Oyster Festival. Du starter løbet oppe i bjergene og ender inde i byen, som ligger ud til kysten, dvs. mest løb ned ad bakke. Tag løbet som starten på en sommerferie i Sydafrika.

Knysna Marathon