Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

De Hoop Nature Reserve

14/07/2019

De Hoop Nature Reserve er en af mine favoritter, når det kommer til natur-reservater. Her er ingen rovdyr længere - der har engang været Cape Lion, men den er uddød nu. Der har også engang været næsehorn, men de lever kun i andre reservater nu. Så her er ingen farlige dyr, og vi kan vandre rundt mellem de dyr, som er tilbage. Jeg tænker her på eland - den største antilope, som findes og på mountain zebra, som er en lidt lille zebra med brunlige striber.

De Hoop er fuld af eland

Eland - den største antilope, der findes

Herudover er der Bontebok, som er så smuk med sin hvide hofte/bagdel og hvide snude. Den har været tæt på udryddelse, men blev reddet pga. fredningen i De Hoop. Så er her masser af sjove strudse, hulepindsvin, tusindvis af forskellige fugle, fx. flamingoer, oyster catcher, den sjældne strandlober. Og så er her - som de fleste steder i Sydafrika - bare rigtig smukt.

 

Bontebok af Bernard Dupont, flicr.com

Bontebok, som har været tæt på udryddelse, men lever her i De Hoop

Hvordan bor vi?

Vi bor på en gammel Afrikaans gård, som er sat i stand. Der er bygget lidt ekstra hytter og småhuse rundt omkring til overnatning, men alt er i gammel hyggelig stil. Landskabet er flat og lidt tørt. Men vi er tæt ved kysten, og også tæt ved en flod, så her virker ikke støvet. Vi er langt fra den nærmeste by. Vi skal faktisk køre en halv time på jordvej for at komme herud, så vi er ude på landet. Det betyder, at vi har en fantastisk stjernehimmel om natten. En af de steder, som absolut er værd at besøge.

Til november er det 4. gang jeg skal til De Hoop, og jeg glæder mig som sædvanlig allerede. Det er nemlig også her min yndlingsrestaurant i Sydafrika ligger.... Og vi skal prøve en ny udflugt - en gribbetur, hvor vi tager ud i nogle bjerge tæt ved og ser Cape Vulture - en sjælden gribbeart. Faktisk så sjælden, at det er det eneste sted i Western Cape, at den yngler. Så beklager. Jeg kan ikke vise mine egne billeder endnu.

Men kig med her og læs om Cape Vulture

Vil du med på min tur?