Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Midmar Mile, bjergene og Big 5

9. - 23. februar 2017

Denne tur er for dig, som gerne vil svømme Midmar Mile, og som gerne vil se en del af Sydafrika. Du vil ud og opleve noget, men samtidig vil du gerne være e del af en gruppe. På denne tur starter du med at svømme Midmar Mile, og efterfølgende kommer du rundt og ser en god og meget varieret del af landet.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst til Durban først på eftermiddagen. Indkvartering på B&B nær lufthavnen.

Dag 3: Du kører til Howick, som er tæt på det sted, hvor du skal svømme. Du finder stedet, hvor du skal bo og kører derefter ud til søen, hvor du skal svømme dagen efter. Tjekker forholdene ud, henter evt. chip og badehætte.

Dag 4: Idag skal der svømmes og hygges i området omkring Howick.

Bjergene

Dag 5 - 7: Svømningen er overstået, så nu er der plads til andre ting. Turen går nu mod den sydlige ende af Drakensberg. Her tilbringes 3 nætter. Der er mulighed for tage en endagstur i 4x4 til bjergstaten Lesotho, så kommer du op gennem Sani Pass, som er et stejlt bjergpas med fantastiske udsigter.

Du kan også lave nogle vandreture længere nede og se fx. hulemalerier og grotter, hvor San floket boede i gamle dage. Hvis du har mod på det, er der mulighed for en vandretur med overnatning i en grotte, men det er selvfølgelig frivilligt.

Kort over turen

             

Kort Sani Pass

Safari og kysten

Dag 8 - 9: Videre til Hluhluwe, som er en rigtig fin dyrepark med alle “The big 5”. Især er her mange næsehorn. Med 2 nætter her skulle der være fine chancer for at nå at se de fleste dyr. Du bor på en god lodge og får maden serveret, så  her bliver du forkælet lidt.

Dag 10 - 11: Så er det ud til kysten. Ved Sodwana Bay er der fine muligheder for at se på fugle. Du er i vådområdet Isimangaliso, som er verdens naturarv pga. sin varierede dyre- og fugleliv. Men havet er også godt, her kan vi dykke, lære at kite surfe og meget andet.  

Dag 12 - 14: Nu er det retur til Durban, som er en stor by på ca. 3 mill. indbyggere. Her har vi et par dage til at kigge på byen, stranden, stadion, shoppe mm. Husk, at tøj og sko mm. er rigtig billigt i Sydafrika, så sørg for at der er penge til en god handel.

Dag 15: Hjemkomst til Danmark.

Kort Sani Pass

Pris

Kør-selv

Vælger I at lave turen uden dansk rejseleder, hvor I kører rundt på egen hånd, så er prisen 13.700 kr ved min. 4 personer. Dette beløb indeholder flybillet, overnatninger i dobbeltværelse, billeje samt tilmelding til stævne.

Tilmelding senest 3 måneder før afrejse.