Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Cape Town Marathon

22. og 23.  september 2018

Denne weekend afholdes det næste marathon i Cape Town. Halvmaraton på 22 km ligger den 22. september og den fulde marathon på 42,2 km afvikles i 2018 søndag den 23. september. Cape Town i september er rigtig velegnet til en løbetur. Det er stadig ikke for varmt, 16 - 18 grader, men regnen er overstået, så der er gode chancer for tørvejr. Der åbnes for tilmelding 1. februar 2018.

Ruten er utrolig smuk, du ser både havet, bjergene og masser af kulturelle steder i Cape Town, og det hele flettes sammen i en kæmpefest med dansere og heppere undervejs. Marathon er lagt på en forholdsvis flad rute, mens ruten for halvmarathon går op omkring Signal hill, som giver lidt stigninger undervejs, men som også giver udsigt over Cape Town og Atlanterhavet lidt fra oven.

Enten bor du på et hotel, som i anledning af Cape Town Marathon serverer morgenmad allerede fra kl. 4.30 om morgenen. Du vil blive hentet i lufthavnen, og der vil være shuttle service mellem hotellet og startstedet. Alternativt bor du i egen lejlighed tæt på Green Point, hvor marathon starter. Så kan du spise, når du vil, og hvad du vil, og du er i gå-afstand fra startstedet.

Cape Town Marathon vindere

            

 

På trods af at Cape Town ligger meget langt fra Europa, så har den alligevel et europæisk islæt i den forstand, at der de sidste ca. 200 år har boet både englændere og hollændere i byen. Tingene fungerer, og byen er forholdsvis velhavende. Samtidig har den en beliggenhed helt i særklasse, og det er oplagt at udforske byen og omegnen lidt efter løbet. Tag fx. en tur til toppen af Table Mountain. Hvis benene er trætte, så kører der en Cable Car. Du kan også besøge Kap det gode håb, se pingviner i Simons Town, evt. fra søsiden i en kajak eller du kan tage på guidet rundvisning i byen og se nogle af de kulturelle ting. 

 

            

Cape Town

Priser

Den korte

Flybilletter København - Cape Town retur, 4 nætter på Garden Court Nelson Mandela Hotel, inkl. morgenmad alle 4 dage, transport mellem lufthavn og hotel samt mellem hotel og startstedet for marathon. Derudover er tilmelding til marathon inkluderet. 9.500 kr ved min. 2 personer.

De lidt længere

Det er oplagt at blive længere og kigge nærmere på området, nu du er rejst så langt. Har du ønske om en længere tur, så ring og tag en snak om det. Jeg skræddersyr gerne rejser, så de passer til jer. Som inspiration, så tag et kig på min tur Cape Town og omegn eller turen langs Garden Route.