Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Anmeldelser

 

 

19. oktober 2016

"Fantastisk rejse - alting fungerede fint"

25 dages rejse til Syd-Afrika. Spændende, anderledes, kørsel i venstre side, og vennene spurgte om det ikke var lidt farligt. Der var mange ting vi tænkte på på vej i flyet til Johannesburg. Vi har oplevet et land med store kontraster, fattigdom, rigdom, naturoplevelser, men ikke mindst talrige positive mennesker. Mødte mange syd-afrikanere som meget gerne ville snakke, fortælle om det land de på mange områder er stolte af . Mere åbne end den typiske dansker. Alting fungerede med reservationer med mere. Ikke en eneste gang måtte vi diskutere om vi nu havde booket plads. Maden er ypperlig, T-bones på 500 gram til 75 kr på restaurant. Tilbehøret muligvis ikke så raffineret, men så kunne man glæde sig over vinen, 15 kr for et glas god rødvin. 
Jeg kan varmt anbefale at tage afsted på egen hånd i lejet bil. Man skal dog være glad for at køre bil, vi nåede tæt på 4000 km. Færdselsreglerne og kørsel i venstre side giver ikke anledning til problemer. 

Helmer Hansen

10. oktober 2016 

Min datter og jeg har i september været i Sydafrika. Maraton i Cape Town var det første, vi fik øje på via lidt reklame fra Lene. Egentlig var halvmaraton det ønskede løb, men der var udsolgt på denne distance, så meld hurtigt til, hvis denne ønskes. Maraton i Cape Town var en super oplevelse. For mig helt utroligt at opleve at før starten kl 7 om morgenen sang alle – jeg tror det var nationalsangen – fantastisk stemning. Lene var behjælpelig med tilmelding og arrangerede også, at der blev taget fotos under løbet, så oplevelsen kunne foreviges.

Lene foreslog i sit oplæg hotelophold, men vi valgte at bo på mindre steder. Små lejligheder eller B&B.  Det fortrød vi bestemt ikke – værterne de forskellige steder var ualmindeligt hjælpsomme og venlige omkring ture i områder og andet. Alle indkvarteringer var rigtig dejlige steder i smuk natur. Der manglede intet og alt var tip top.

 
Efter løbet

Hjemmefra var vi godt forberedt på mulighederne. Lene have arrangeret vores lille rundrejse og var kommet med input til seværdigheder og aktiviteter de forskellige steder. Vi kom rundt i området Cape Town – Noordhoek – Franschhoek – Hermanus i en bil – billeje havde Lene også arrangeret for os. 

Venstrekørsel lader sig gøre, selv om man ikke har prøvet det før og er lidt bekymret for om det går.. ☺

Dejlige ture havde vi til bl.a. Table Mountain, Kap det gode håb, Chapmans peak, vinområdet i Franschhoek, som er så flot samt Hermanus, hvor vi så hvaler og delfiner. Lene kendte til de forskellige områder og kunne anbefale os de bedste muligheder.

Vi havde lidt udfordringer først på vores tur i Cape Town, men Lene hjalp – også efterfølgende - med de ændringer, der kom som følge heraf. Det var meget værd for os – langt hjemmefra.

Halvanden uge havde vi – det var dejligt og Sydafrika er så smukt. Vi ville gerne have haft flere dage til vores rådighed, men vi må vende tilbage og Lene har helt sikkert gode forslag til flere oplevelser.

Kirsten Tilsted

 

 

 

Garden Route - Table Mountain

28. februar 2016

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur arrangeret af Aktivferiesydafrika. Vi startede med at svømme The Midmar mile - Verdens største open water svømme event. Herefter kørte vi til Injasuthi hvor der nogle fantastiske muligheder for at vandre i den storslåede og smukke sydafrikanske bjergnatur. Herfra tog vi til St. Lucia, en by på kanten af et stort natur område på Sydafrikas østkyst. Her er mulighed for at se dyr fra havskildpadder til elefanter. Videre herfra til Hluhluwe-Umfolozi dyrepark med mulighed for at se The Big Five. Vi sluttede af med 2 dage i Durban og oplevede det hektiske liv i en Sydafrikansk storby. Her besøgte vi blandt andet et stort marked med alt fra tøj, træskærearbejde og diamantringe til naturmedicin fremstillet på stedet af de mest eksotiske ingredienser. En helt igennem fantastisk tur, sat sammen af AktivferieSydafrika. Alt fungerede fantastisk, tusinde tak for en fantastisk og uforglemmelig tur.

Jens og Charlotte Halgreen

 
 
Kontakt os

[X]

Ring til mig