Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Aktiv ferie med børn

Har du lyst til at tage afsted med din familie? Så er en aktiv ferie med børn noget for dig. Sydafrika er et velegnet land til familieferie, især hvis I godt kan lide at være aktive, og dyrelivet er som regel også en sikker vinder. På denne side finder du forslag til to ture, som begge kan udføres i skoleferien, og som er oplagte for familier. Turene er af ca. 2 ugers varighed, så den lægger op til fx. en vinterferie i uge 7-8 eller en efterårsferie i uge 42 - 43. Begge perioder er udenfor højsæsonen, som er i december - januar og til påske. Der er lagt vægt på I skal opleve Sydafrika på egen hånd, og at I kommer ud i områder med meget varieret natur, og hvor der er masser af aktiviteter. 

I skal nogle steder overnatte i self catering hytter. Det betyder, at I selv skal ud i et supermarked og købe ind. Der opdager I, hvad de forskellige varer koster, og hvordan udvalget er. I mine øjne er det en af de bedste måder at finde ud af noget om et fremmed land. Men det er billigt at gå ud at spise på restaurant, så jeres ferie kommer ikke til at drukne i huslige pligter. Der bliver vasket op for jer hver dag. Alternativt overnatter I på B&B, hvilket giver god mulighed for at tale med de lokale - både køkkenpigerne og ejerne.

ØST OG SYD

Jeg har lavet 2 forskellige ture. Den ene i det østlige Sydafrika med Drakensberg og Lesotho som det ene af højdepunkterne og dyrelivet - både langs kysten og i en safaripark - som det andet højdepunkt. Denne tur er velegnet både i vinter- og efterårsferien. Forvent, at det er meget varmt, ca. 30 grader i februar - dog køligere i bjergene. Og kun ca. 25 grader i oktober.

Den anden tur går langs Garden Route, dvs. sydkysten af Afrika. Den foregår på strækningen mellem Cape Town og Port Elizabeth. Her er vejret lidt køligere, så den er rigtig behagelig i februar og kan være lidt kølig i efterårsferien - omvendt er vandet så koldt i oktober, at der er mulighed for at se hvaler. 

Turen Drakensberg/det østlige Sydafrika kan også gøres sommerferien, da det er en kølig og meget tør periode, som giver nogle helt fantastiske udsigter i bjergene.

           

Aktiv ferie med børn
Aktiv ferie med børn
Aktiv ferie med børn
Aktiv ferie med børn